Search
Close this search box.

Word vriend

Net als iedere vereniging kunnen wij niet zonder donateurs, bedrijven, ondernemers en iedereen die onze groep een warm hart toedraagt. Vele helpende handen, een flinke bus verf, kleine of grotere donaties zorgen er voor dat wij bijvoorbeeld onze mooie vloot van lelievletten drijvende kunnen houden en dat onze vrijwilligers de juiste opleidingen kunnen volgen. Ook bij het verduurzamen en opknappen van onze clubgebouwen is jullie hulp hard nodig. Alleen samen maken we dit tot een succes!

Project Nummer 70 op het droge

Wil je een steentje bijdragen aan het opknappen en verduurzamen van ons unieke clubgebouw? Dat kan!
Er zijn vele mogelijkheden om een bijdrage te leveren. Help mee tijdens het klussen, doneer materiaal of doe een financiële bijdrage. Heb je andere ideeën? Laat het ons vooral weten. Alleen samen maken we dit tot een succes!
Neem contact op

Drijvend vermogen

We hebben een mooie vloot van 12 lelievletten die het nodige onderhoud vergt. De oudste vlet is al hoogbejaard en moet dringend vervangen worden.
Wil je bijdragen aan de aanschaf van een nieuwe lelievlet voor onze leden? Steun dan ons drijvend vermogen. Zo help je mee de jeugd te leren (te reilen en) zeilen.
Neem contact op

Tentje bij

Help jij ons mee om nieuwe tenten, pionierhout en sjortouw aan te kunnen schaffen? Dan kunnen wij onvergetelijke kampen blijven aanbieden.
Onze tenten zijn nodig aan vervanging toe. Tijdens de wekelijkse opkomsten leren de leden pionieren, lopen ze hikes met routetechnieken en kompas én kamperen ze samen met leeftijdsgenootjes. Draag jij bij aan de vervanging van ons kampeermateriaal?
Neem contact op

Ontwikkeling

Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van ons leidingteam? Doneer een training voor onze vrijwilligers al vanaf € 80.
Onze vrijwilligers zorgen elke week weer voor een fantastische speldag voor de leden, draaien kampen, voeren onderhoud uit aan de vloot, etc. Met jouw bijdrage kunnen we hun de juiste trainingen bieden om te kwalificeren voor zeillessen, EHBO, etc.
Neem contact op

Sponsorpakketten

Naast een financiële bijdrage voor bovenstaande projecten, is het ook mogelijk om een kant- en klaar pakket te sponsoren. Hiermee kun je ons direct en laagdrempelig steunen. Echt iedere hulp is welkom en ze hebben allemaal een direct resultaat: de opkomsten voor iedereen toegankelijk houden en onze duurzame projecten verder helpen te realiseren. De jeugd heeft tenslotte de toekomst! En waar kun je je beter ontplooien dan in het waterrijke Vlissingen?

Doneer € 40 voor een voor- en achterlijn van de vletten. Als donateur heb je de touwtjes in handen om onze leden de vloot strak en veilig te laten aanleggen.

 

Wij willen dat onze leden gewoon fijn en veilig kunnen spelen en ravotten; daarvoor moet onze linoleumvloer vervangen worden in het Bever en Welpenlokaal. Doneer voor een nieuwe vloer of denk met ons mee hoe we dit kunnen realiseren. € 55 per m2

Doneer € 150 voor een complete grootschoot. Zo houden we de touwtjes in handen. Als donateur krijg je een speciale uitnodiging voor het 75 jarige jubileum op 18 mei 2024.

Voor onze kombuis hebben we nieuwe kookpannen nodig. In groot horeca-formaat, zodat de lege magen na een drukke speldag gevuld kunnen worden met de smakelijkste gerechten. Doneer een nieuwe kookpan € 175.

Met dit pakket maak je een vaartocht aan boord van onze lelievletten. Een straf windje in de zeilen en een leuke bijdrage voor het project. We halen de schoot een beetje aan, zetten de voeten schrap: recht zo die gaat! De bedrijfsnaam/logo wordt vermeld op een prominente plaats in het clubhuis voor een periode van 3 jaar. € 1.250,-

Voor dit pakket ontvang je een vaartocht van 2,5 uur met ons landingsvaartuig Paragon voor maximaal 12 personen. Met koffie, een lekkere bolus of andere versnapering kunnen jullie genieten van het mooiste stukje Nederland. De bedrijfsnaam/logo wordt vermeld op een prominente plaats in het clubhuis en op deze goedbezochte website. € 2.500,-

Unieke vergaderlocatie

Ons scoutinggebouw een dag(deel) gebruiken voor een vergadering of een een keer een workshop geven in een heel andere ambiance? Neem contact op voor de mogelijkheden op maat. 

Doneren

Gewoon geld overmaken mag ook. Wie ons liever zonder pakket wil steunen, kan een donatie overmaken naar IBAN NL42 RABO 0300819773 ten name van scouting De Watergeuzen. Ook anonieme donaties zijn mogelijk. Neem in dat geval contact op met de penningmeester.

Belastingvoordeel

Wil je de Watergeuzen steunen en daarmee maximaal belastingvoordeel behalen? Kies dan voor een periodieke schenking. Deze vorm van doneren is voor jou én voor ons het voordeligste. Wanneer je een jaarlijkse schenking doet voor ten minste 5 jaar, is de jaarlijkse betaling in zijn geheel aftrekbaar voor je inkomstenbelasting. Wij zijn dan voor langere tijd verzekerd van een vast bedrag dat aangewend kan worden voor onze duurzame projecten en om de opkomsten voor iedereen toegankelijk te houden. Je kunt de gift – zonder drempel en maximum – als aftrek in aanmerking nemen.

Bijvoorbeeld: wanneer je met een periodieke schenking jaarlijks € 600,- geeft, is jouw belastingvoordeel € 252,-. Je netto-bijdrage (bij 42%) is dan € 348,- terwijl wij € 600,- ontvangen. Zo help je nog makkelijker mee aan de ondersteuning van ons spel en de ontwikkeling van onze leden. Kijk hier voor meer informatie of download ons schenkingsformulier hier.

Scouting De Watergeuzen wordt mede mogelijk gemaakt door