Eendjesrace Vlissingen 2016

Met de hele groep doen we op 8 oktober mee met de 'Eendjesrace' in het ‘Dokje van Perry’. Door een eendje te adopteren help je ons geld op te halen voor zowel stichting KiKa als voor onze groep!

De Eendjesrace wordt georganiseerd door JCI Walcheren en Lions Club Vlissingen. Duizenden badeendjes strijden om als eerste over de finishlijn te komen. De eerste eendjes, die over de finish komen, verdienen leuke prijzen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk eendjes te verkopen. Door een badeendje te adopteren kun je leuke prijzen winnen!

Het doel van de dag is om geld op te halen voor zowel stichting KiKa als voor onze groep.

Het adopteren van een eendje kost €5,-. Van dat geld gaat dus €2,50 direct naar onze groep! Op de dag van het overvliegen (24 september) start de verkoop! Iedereen die een eendje wil adopteren kan dus op die dag direct zijn adoptiecertificaat meekrijgen en meteen van het spetterende overvliegen genieten.

Op zaterdag 8 oktober is de Eendjesrace en zijn we met de hele groep van 13:00u tot ongeveer 16:00u bij het Dokje Van Perry om onze groep van z’n allerbeste kant te laten zien. Alle speltakken doen mee en doen leuke activiteiten. We komen er ook die dag achter wiens eendje het snelst is en in de prijzen valt!

Alle ouders, familie en vrienden zijn natuurlijk welkom om te komen kijken. En misschien…..heb jij wel een prijs gewonnen!