Search
Close this search box.

Evenementgegevens


Dit jaar bestaan de Watergeuzen 75 jaar en wij vieren dit jubileum met jullie! Voor alle Bevers, Welpen, Dolfijnen, Zeeverkenners en Wilde Vaart organiseren we daarom van 31 mei tot 2 juni een speciaal groepskamp in Veere. Dit kamp is voor jong en oud en wordt er één om nooit te vergeten. We gaan natuurlijk varen, kamperen, ravotten en gave spelen doen op een eiland in het Veerse Meer. Maar ook beleven we avonturen in een eigen kamp t-shirt, gaan we naar het bos en chillen we ’s avonds bij het kampvuur. Dit bijzondere kamp dat maar 1 keer per 5 jaar wordt gehouden wil je niet missen…
Aan het einde van het kamp sluiten we de zondagmiddag af met alle ouders en jeugdleden in een gezamenlijke spelmiddag. Aansluitend is er een feestelijke receptie van 15.00 – 17.00 uur. Iedereen is welkom om de groep te feliciteren en samen herinneringen op te halen en terug te blikken op de rijke historie van de groep.

De ouderbijdrage voor dit kamp is voor Bevers € 30 (Bevers starten zaterdagochtend 1 juni 10.00 uur) en voor Welpen, Dolfijnen, Zeeverkenners en WiVa € 50. De overige kosten worden door de groep betaald, zo houden we de ouderbijdrage zo laag mogelijk.

Meer informatie over het kamp, een paklijst, betaling en medisch kampformulier lees je in het nieuwsbericht in de app onder Groepsnieuws. Definitief aanmelden doe je via www.wg3.nl/groepskamp.