Search
Close this search box.

Evenementgegevens


Tijdens NLdoet steken wij samen met jou de handen uit de mouwen om ons clubgebouw ”de Klaverlelie” en de bijbehorende tuin op te knappen. In en rondom ons clubgebouw zijn genoeg kleine en grotere klussen te doen. Of je nu professioneel klusjesman/vrouw bent of twee linkerhanden hebt; er is voor iedereen wat te doen.

Via de app kun je je aanmelden. Mocht je een specifieke klus willen doen, handige gereedschappen hebben of materialen over hebben die gebruikt kunnen worden bij onderstaande klussen, vermeld dit dan alsjeblieft in de opmerkingen.

Concreet staan de volgende activiteiten op ons lijstje waar we jouw hulp goed voor kunnen gebruiken:

1. Ons houthok vol met sjorpalen en kampvuurhout is toe aan uitbreiding! Wij gebruiken de sjorpalen voor allerlei bouwprojecten. Denk hierbij aan onze beroemde 18 meter hoge vlaggenmast op kamp en gave bouwwerken zoals een pietenparcours voor de Bevers en Welpen, vlotten voor de Dolfijnen en Verkenners, en meer ingewikkeldere bouwprojecten van de Wilde Waart. Helaas zijn sommige palen te lang voor het houthok en liggen ze dus gedeeltelijk buiten, dit is niet bevoordelijk voor de kwaliteit van het hout en daarom willen wij graag het hok verlengen.

2. Ons oude wc-hok, wat nu gebruikt wordt als opslagplek, is toe aan een opknapbeurt. De tegels op de grond liggen los en de muur kan best een likje verf gebruiken. Verder willen wij hierin spullen zoals schagen, kerstspullen, gereedschap en dergelijke georganiseerd kunnen opslaan. Daarom willen wij graag stevige opbergkasten maken en haken aan de muur hangen om spullen op te kunnen bergen.

3. Er zijn nog meer dingen die een nieuw vers laagje verf kunnen gebruiken zoals het gashok en de muren en vloer van de wc’s.

Mocht je hier niet direct iets tussen staan wat je aanspreekt, er zijn genoeg andere (kleine) klusjes te bedenken die onze club helpen! Kom alsnog gezellig langs voor een bak koffie en help ook mee!

Graag tot 16 maart!