Search
Close this search box.

Evenementgegevens


Tijdens NLdoet steken wij samen met jou de handen uit de mouwen om ons wachtschip op het droge ‘Nummer 70’ op te knappen. Het gezegde: koop een boot, werk je …, is zeker ook voor ons nog van toepassing.

In en rondom ons clubgebouw zijn genoeg kleine en grotere klussen te doen. Of je nu professioneel klusjesman/vrouw bent of twee linkerhanden hebt; er is voor iedereen wat te doen.

Via de app kun je je aanmelden. Mocht je een specifieke klus willen doen, handige gereedschappen hebben of materialen over hebben die gebruikt kunnen worden bij onderstaande klussen, vermeld dit dan alsjeblieft in de opmerkingen.

Concreet staan de volgende activiteiten op ons lijstje waar we jouw hulp goed voor kunnen gebruiken:

1. Onze Zeeverkenners hebben geen spelkast of opberghok voor spelspullen en andere handige dingen. Ballen, boekjes en knutselmateriaal, roei- en zeilbenodigdheden, bordspellen, themabenodigdheden en reserve regenpakken (je weet wel, datgene wat je altijd bij je hebt als Scout), liggen nu verspreid over de Nummer 70. Graag toveren wij een bak om tot een georganiseerd opslaghok voor al deze spullen.

2. De CV-installatie aan boord van ons wachtschip is toe aan vernieuwing. Op de korte termijn proberen we de huidige installatie vooral werkzaam te houden. Afhankelijk van het animo van de vrijwilligers kunnen we het systeem verder optimaliseren door lekkages te verhelpen, radiatoren te vervangen en te ontluchten.

3. Verven en onderhoud aan deuren, wanden en kozijnen. Met een kwast of roller, kom je een heel eind!

Mocht je hier niet direct iets tussen staan wat je aanspreekt, er zijn genoeg andere (kleine) klusjes te bedenken die onze club helpen! kom alsnog gezellig langs voor een bak koffie of om ons schip van binnen te zien.

Graag tot 16 maart!