Search
Close this search box.

Lidmaatschap

3x gratis kijken

Heb je via via gehoord dat het bij scouting de Watergeuzen heel misschien wel eens een heel klein beetje leuk zou kunnen zijn? Of was je gewoon meegekomen met een vriend(in) die al lid is? Bij ons mag iedereen 3 keer gratis komen kijken. Gewoon, om zeker te weten dat het echt wel zo leuk is als wij zeggen. Neem hiervoor contact op via het contactformulier. Vermeld in de e-mail je leeftijd en in welk onderdeel je interesse hebt, zie de verschillende speltakken. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact, zodat je direct mee kan doen aan het spel. Als jij óók uitgedaagd bent en vaker wilt meedoen, kun je lid worden.

Lid worden

Je krijgt van de leiding een inschrijfformulier mee en we nodigen je ouders uit om kennis te maken en jouw lidmaatschap toe te lichten. Vanaf die dag ben je officieel lid en het leukste is natuurlijk dat je vanaf nu iedere week naar scouting kunt!  

Alle officiële onderwerpen en bijzonderheden over onze scoutinggroep en het lidmaatschap staan in het reglement. Door het inschrijfformulier te ondertekenen ga je akkoord met de ‘voorwaarden’ om lid te zijn van onze groep en ben je automatisch lid van Scouting Nederland. Wij gaan op een wettelijk juiste manier om met je persoonlijke gegevens. Het inschrijfformulier kun je hieronder downloaden.