Search
Close this search box.

Dolfijnen

Ben jij tussen de 10 en 12 jaar? Lijkt je het leuk om iedere week een vaartocht te maken in de Binnenhaven met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de Dolfijnen en vaar mee met de andere jongens en meiden in een echte scoutingboot.

De Dolfijnen hebben altijd een vol programma: ze zijn erg actief, leren en ondernemen veel avontuurlijke spelen zoals roei-trefbal, vuurtje-varen, een gaaf knokspel tegen de bad-guys en nog veel meer. Zo leren ze spelenderwijs om te gaan met hun vletten, verantwoordelijkheden en met elkaar. Daarvoor kun je geen insigne halen, maar voor een heleboel andere dingen wel. Natuurlijk leer je knopen, kompas en andere vaardigheden. Je telefoon kun je best een middagje thuis laten!

De Dolfijnen gaan ook een paar keer op kamp: in de winter een overnachting in het clubhuis, in het voorjaar een weekendkamp en als seizoenafsluiter een 6-daagse zomerkamp in altijd weer een verrassend thema!

De Dolfijnenleiding

De Dolfijnenleiding bestaat uit (v.l.n.r.): Gijs, Lenie, Melvin, Milan, Wouter & Morgan (niet op de foto). 

Waar en wanneer

Dolfijnen komen elke zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.30 uur bijeen in het wachtschip op het droge, De Nummer 70, te Bark 1, 4382 ZL Vlissingen.

Meer informatie

Na het bekijken van alle toffe foto’s en video’s enthousiast geworden van de Dolfijnen? Kom snel een keertje met ons meedoen en stap eens ‘aan boord’.

Via het contactformulier onderaan de pagina kun je contact met ons opnemen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met de speltakleider van de Dolfijnen: Milan Renne, tel: 06 27 99 52 40.