Search
Close this search box.

Welpen

Ben jij al tussen de 7 en 10 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets gaafs te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de Welpen en speel mee in de jungle!

De jongens en meiden van de Welpen zijn herkenbaar aan hun groene blouse. De kleur groen past precies bij de plek waar zij het liefste zijn, in de jungle! Samen met de bekende figuren uit Junglebook beleven ze allerlei spannende avonturen. Bij het spelen in dit thema kunnen de Welpen hun fantasie volop gebruiken.

In de jungle is er altijd wel wat te beleven en ieder dier heeft zijn of haar eigen favoriete bezigheden, talenten en wijsheden. De Welpen beleven veel van de avonturen in hun eigen ‘nest’. Dit is een groepje met leeftijdsgenoten waar je bij hoort. In je nest help je elkaar verder, zorg je voor elkaar en de omgeving en ga je uitdagingen samen aan!

De Welpen zijn (bijna) altijd buiten te vinden waar ze onder begeleiding van een enthousiast leidingteam ravotten in de bossen, hutten bouwen, knutselen en kliederen. Een echt kampvuur en insignes behalen ontbreekt natuurlijk niet. Daarnaast leren ze de eerste échte scoutingtechnieken zoals speurtochten lopen met GPS en knopen. De Welpen gaan een keer op weekendkamp en als seizoenafsluiter een 4-daagse zomerkamp in een verrassend thema!

De Welpenleiding

De Welpenleiding bestaat uit (v.l.n.r.): Elise (Akela), Laura (Ikki), Raoul (Baloe), Midas (Mang), Pippi (Chil, niet op de foto) & aspirantleiding Maties (Bagheera, niet op de foto).

 

Waar en wanneer

De Welpen hebben hun opkomst op zaterdagochtend, van 09.30 tot 12.00 uur bij de Klaverlelie, aan de Van Doornlaan 59 in West Souburg. Kom op de fiets, want de Jungle is niet altijd dichtbij.

Meer informatie

Ouders ontvangen van de leiding wekelijks een mailing met bijzonderheden rondom het spel, onze scoutinggroep en ander Junglenieuws.

Wil je meer informatie of direct een keer mee doen aan het spel, neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Liever direct contact? Speltakleidster Elise Zanders (Akela) is te bereiken op 06 15 32 52 07.