Search
Close this search box.

Wilde Vaart

Als je inmiddels een jaar of 16 bent kun je terecht bij de Wilde Vaart, afgekort WiVa. Deze stoere jongens en meiden hebben net als de Zeeverkenners de beschikking over een eigen boot en een lokaal. Als WiVa organiseer je je eigen activiteiten, zoals pionieren van een vlot of een hottub, motorvaren, een middagje wandklimmen of karten. Jíj bepaalt samen met je WiVa-vrienden wat je gaat doen: varen, relaxen, ondernemen!

De Wilde Vaart kent geen leiding, maar begeleiding. Deze stuurt de WiVa aan in het bedenken van hun programma en geeft tips en ideeën voor de uitvoering van activiteiten. En doet zelf graag mee! De WiVa kan ook gevraagd worden bij het helpen organiseren van activiteiten voor de groep, zoals een vossenjacht voor de Bevers, de Kerstreceptie of hulp bij een nautische activiteit in een willekeurige havenplaats…

De WiVa heeft hun eigen bescheiden organisatie met een voorzitter, penningmeester en secretaris. Ze voeren af en toe klussen uit om hun uitdagende activiteiten te bekostigen en om op zomerkamp te gaan. Ieder jaar is het weer een verrassing waar je precies terecht zult komen, in binnen- of buitenland, een vlottenkamp of chillen in Friesland, altijd een avontuur.

WiVa = Uitdaging

WiVa = Grenzen verleggen

WiVa = Koffie & Klussen

WiVa = Maximaal relaxen

WiVa = Vrienden maken voor het leven!

Waar en wanneer

De Wilde Vaart komt bij elkaar op zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur (op de Nummer 70). Vanwege de hoge chill-factor loopt de opkomst wel eens iets uit…

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Wilde Vaart via onderstaande formulier.

Liever direct persoonlijk contact? De Wilde Vaart begeleiding: Carmen en Roeland. Speltakleider is Carmen Mechielsen, tel: 06 – 52 41 75 58.