Search
Close this search box.

Vloot

Ontdek onze Machtige vloot

Lelievlet

De lelievlet is de meest gebruikte stalen zeil, roei en wrikboot bij waterscouts in Nederland. Onze Dolfijnen, Zeeverkenners en Wilde Vaart hebben allen hun eigen vlet, met uniek zeilnummer, naam P en natuurlijk de Franse lelie. Onze groep is in het trotse bezit van 12 lelievletten.

Lees meer over onze Lelievletten

Klik Hier

PolyPIM

Een voormalig werkbootje van de Schelde welke gebruikt werd als motorsloep voor hand-span-en sleepdiensten. Motorisch in orde, maar de polyester romp heeft wat liefde nodig voordat we haar weer kunnen gebruiken..

Meer weten over de PolyPIM?

Klik Hier

Paragon

Dit uit de USA afkomstige landingsvaartuig is onze krachtpatser voor de zware klussen. Ze wordt voornamelijk ingezet voor de sleep van onze vletten. Het luide gebrul van de Detroit Diesel zes-in-lijn is vaak al van ver te horen!

Meer weten over de Paragon?

Klik Hier

Nummer 70

Het grootste 'schip' van onze vloot welke dient als clubhuis voor de Dolfijnen, Zeeverkenners en Wilde Vaart. Op 7 oktober 2021 is ons Wachtschip op het droge gehesen en zodoende is ze geen 'drijvend' clubgebouw meer. Toch kent de sleep Kempenaar een rijke historie die we graag met jullie willen delen.

Meer weten over de Nummer 70?

Klik Hier