Search
Close this search box.

Pannenkoekenavond 2024

Voor alle hardwerkende klussers organiseert de Wilde Vaart op 16 maart een pannenkoekenavond! Dit jaarlijkse evenement valt dit jaar op dezelfde dag als NLdoet en is toegankelijk voor alle vrienden van de Watergeuzen (ook als je niet kon helpen tijdens NLdoet 😉).

Voor maar 10 euro kan je onbeperkt naturel pannenkoeken eten en krijg je een gratis drankje. Mocht je liever onbeperkt naturel én spek pannenkoeken willen dan kan dit voor maar 15 euro, dit is inclusief 2 gratis drankjes!

Met een beperkt menu koop je voor maar 1.50 euro voor een naturel pannenkoek. Een spekpannenkoek is 3 euro. Drankjes zijn 1.50 per stuk of 5 euro onbeperkt.


Vanaf 18.00 tot 20.00 uur zijn jullie welkom op de Klaverlelie (Van Doornlaan 59, 4386 AJ Vlissingen). Contant betalen heeft de voorkeur maar met een QR-code kan ook digitaal betaald worden.

De opbrengsten worden gebruikt om het Zomerkamp van de WiVa te sponseren. Dit jaar willen ze met de trein op reis door Duitsland, Polen en Tsjechië dus iedere bijdrage is welkom.

Tot zaterdag 16 maart!