Verhuur

Om de groepskas aan te vullen, verhuren wij af en toe tenten, boten en delen van onze inventaris tegen scoutingvriendelijke prijzen. We varen en kamperen natuurlijk zelf ook en zodoende beschikken we over een flinke hoeveelheid boten en tenten van absoluut goede kwaliteit. In totaal hebben we voldoende materiaal om groepen tot ongeveer 100 man onderdak te geven. Het is niet mogelijk om onze scoutingterreinen te huren, maar wij kunnen wel in ruim voldoende slaaptenten en verzameltenten voorzien. Ook verhuren wij lelievletten en kook- en spelmateriaal.

Een greep uit ons aanbod:
- tien slaaptenten voor 6-8 personen
- drie (jumbo) verzameltenten voor ca. 30 man
- zes kooktenten
- gasstellen, pannen, opscheplepels, vergieten, etc. (klein, groot en supergroot formaat)
- ruim voldoende tafels en banken.

Onderstaand een tabel met richtprijzen voor de huur van ons materieel.

Prijsindicatie huren materieel*
Onderdeel per dag**
Slaaptent € 32,00
Jumbo verzameltent € 145,00
Kooktoestel + gasfles € 15,00
Keukeninventaris € 5,00
Tafel + bankenset € 15,00
Lelievlet € 60,00

*De hierboven weergegeven prijzen zijn richtprijzen waarbij enkel de kosten voor het huren van het materieel is meegenomen. Kosten voor vervoer, opzetten- en afbreken zijn hierin niet meegenomen.

**Weergegeven prijzen zijn gebaseerd op het huren voor een periode van één dag. Hoe langer het materieel aan één stuk door gehuurd wordt, hoe lager de kosten per dag.

Interesse in één van bovenstaande materialen of op zoek naar iets anders? Neem dan eens vrijblijvend contact op via deze link en selecteer de optie 'Verhuur'. Voor uw beeldvorming zijn enkele spullen uit ons aanbod hieronder nader beschreven en voorzien van foto's.

Lelievlet

De lelievlet is een stalen zeilboot waar eenvoudig mee te varen is en garant staat voor een dag vaarplezier in de Zeeuwse wateren. Wij beschikken over 12 zeilende lelievletten die in de zomermaanden beschikbaar zijn voor verhuur.

Boot huren Zeeland

Slaaptent

De slaaptent is geschikt om met 6 tot 8 personen comfortabel te slapen. Bij deze tent worden 2 grondzeilen geleverd. Wij beschikken over 10 slaaptenten die vaak door scholen, sportclubs en verenigingen worden gehuurd.

Tent huren in Zeeland

Jumbo

De Jumbo verzameltent (10*5 meter) is zeer geschikt voor feestjes, om in te eten of om met veel mensen in te slapen.

Grote tent huren Zeeland