Verhuur

Ons aanbod

Om de groepskas aan te vullen, verhuren wij af en toe tenten, boten en delen van onze inventaris tegen scoutingvriendelijke prijzen. We varen en kamperen natuurlijk zelf ook en zodoende beschikken we over een flinke hoeveelheid boten en tenten van absoluut goede kwaliteit. In totaal hebben we voldoende materiaal om groepen tot ongeveer 100 man onderdak te geven. Ook verhuren wij lelievletten en kook- en spelmateriaal.

Bekijk onderstaande richtprijzen en neem direct contact op voor beschikbaarheid en een aanbieding op maat. Wij denken graag met u mee!

Lelievlet

Slaaphuik (optioneel)

Lelievletten met slaaphuik

 

Slaaptent (6-8 personen)

Jumbo verzameltent

 

Keukentent

Keukeninventaris

Banken en tafels

 • Lelievlet
  Lelievlet € 60 / dag

  Wij beschikken over 12 prachtige lelievletten die wij zelf voor onze opkomsten gebruiken. In overleg zijn deze beschikbaar voor verhuur.

 • Slaaptent
  Slaaptent € 35 / overnachting

  De slaaptent is geschikt om met 6 tot 8 personen comfortabel in te slapen. Bij deze tent worden 2 grondzeilen geleverd.

 • Keukentent
  Keukentent € 35 / overnachting

  Deze ruimtevaarder tent is van vergelijkbare grote als onze slaaptent maar wordt vanwege de hoogte doorgaans door onze leden gebruikt als keukentent. Slapen is in deze tent ook zeker mogelijk!

 • Jumbo verzameltent
  Jumbo verzameltent € 145 / dag

  De Jumbo tent is de grootste tent die wij te bieden hebben (zo'n 10 bij 8 m). Wij gebruiken deze tent als verzameltent, maar ook voor grote groepen (tot zo'n 25 personen) is deze tent geschikt om in te slapen bij zachtere weersomstandigheden.

 • Tafel met set banken
  Tafel met set banken op aanvraag

  Als inrichting voor tenten of als losse sets leveren wij ook banken en tafels.

 • Keukeninventaris op aanvraag

  Aangezien wij vaak met grote groepen op kamp zijn en zo ook voor grote groepen moeten koken, hebben wij diverse grote pannen, gaspitten en andere keukengerei.

Neem vrijblijvend contact op voor prijzen en beschikbaarheid